I sommer pusser vi opp Fresh Fitness Majorstuen, og gleder oss til å ta i mot medlemmene igjen etter sommeren til et nytt og fresh lokale!

Spennende nyheter på Majorstuen!

Fra og med 1. juli starter vi oppussing av Fresh Majorstuen, og vi gleder oss til å ta dere i mot på et nyoppusset senter i slutten av sommeren.

Under oppussingen vil underetasjen og mesaninen være stengt. For å sikre at dere fortsatt får trent, flytter vi opp utstyr fra underetasjen til første etasje, som vil forbli åpen for medlemmer. Selv om damegarderoben stenges, har vi ordnet det slik at alle kvinnelige medlemmer får tilgang til herregarderoben. I tillegg setter vi opp ekstra skap i resepsjonen for å gjøre overgangen så smidig som mulig.

Oppussingen er planlagt å vare i 6-8 uker, og vi er sikre på at resultatet vil være verdt ventetiden. I mellomtiden minner vi om at de nærmeste Fresh-senterne er St. Hanshaugen og Ullevål.

Vi setter stor pris på tålmodigheten deres og ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til et flott, nyoppusset Fresh Majorstuen i slutten av sommeren.

I denne perioden vil alle Basic medlemmer få tilgang til Flex medlemskap, som gir tilgang til alle Fresh senterne våre.