Er du ny på treningssenteret og usikker på hvor du skal begynne? Ingen grunn til bekymring! Her er noen essensielle tips for å hjelpe deg på vei mot en vellykket treningsreise.

Nyttig info som ny på treningssenter!

Enten du aldri har satt dine føtter innenfor et treningssenter eller bare ønsker påfyll av inspo, så har vi samlet en side med tips og informasjon til deg.

Til deg som er ny på Fresh 🏃‍➡️

🕒 Åpningstider og medlemskort: Våre senter holder åpent 365 dager i året fra kl. 05 - 23 (24), sjekk åpningstidene der du trener. Ditt digitale medlemskort finner du i Fresh appen vår som enkelt kan lastes ned på telefonen din.

🏋️‍♀️ Introduksjon og trening: Alle nye medlemmer får én gratis konsultasjon (PT prøvetime) med en av våre personlige trenere slik at du kan bli kjent med utstyret og lage en treningsplan.

🧽 Renhold: Rengjør utstyr etter bruk med tilgjengelige rengjøringsmidler og papirhåndklær, dette setter vi alle pris på!

👨‍💻 Bemanning på senter: Du finner informasjon om bemanning på senter på senter siden, så ikke nøl med å spørre personalet om hjelp ved behov.

Hva skal jeg gjøre på treningssenter?

Vi har laget et treningsprogram som trener de største og viktigste musklene i kroppen. Programmet passer til deg som aldri har trent før, eller til deg som trenger en effektiv økt for hele kroppen. Programmet består av 5 øvelser som du kan tilpasse etter din form og dine treningsmål.

Bli inspirertKom i gang med et av våre mest populære treningsprogram

Hvor ofte trener en nybegynner?

Hvor ofte du bør trene avhenger av hvor mye tid du har til rådighet og hvor mye tid du har lyst til å bruke på trening. For mange holder det å begynne med 1-2 økter i uken og øke etter behov. Dette henger tett sammen med hva du trener og hva dine mål med treningen er.

Trenger du veiledning eller lurer på noe, ta gjerne kontakt med noen av våre dyktige personlig trenere.

Hva tar du med på trening?

Alle våre sentre har garderober hvor du kan skifte til treningsklær og låse inn treningsbagen.

Husk å ta med deg:

  • Hengelås til garderobeskapet

  • Lite håndkle til bruk under treningen

  • Drikkeflaske

  • Innesko

Lykke til med treningen ❤️